Driedelig pak

Zwart kanten pak

Seal

Gilet Basket

Kanten hemd

Driedelig ruiten pak

Jungle pak zwart

Paisley

Bruidegom

Het vinden van het perfecte pak is een zoektocht. Je wilt er stylish uitzien, meegaan met de mode en het moet liefst ook nog lekker zitten. Helemaal als je gaat trouwen dan is comfort en klasse een must. Bij LeonLeon begrijpen we dat. De pakken worden ontworpen zodat je ze formeel en casual dragen kan, passend bij de tijd van nu.

Omdat we zowel bruiden als bruidegommen kleden, kunnen we de looks op elkaar afstemmen. We besteden dezelfde aandacht aan de bruidegom als aan de bruid. Kom alleen, met je vrienden of familie en we maken er een onvergetelijke dag van.

Of je nu een traditionele zwarte smoking zoekt of iets totaal anders, wij helpen je bij het vinden van je perfecte pak. Door onze athletische V-snit zie je er uit alsof je dagelijks in de sportschool te vinden bent, want dat kan met maatwerk.

Een pak op maat lijkt misschien een grote investering, maar het zorgt er wel voor dat je er perfect uitziet. Praat met de experts van LeonLeon over de mogelijkheden en maak een afspraak via info@leonleon.com.

Hierboven zie je enkele voorbeelden van onze trouwpakken.
Prijzen: jasjes vanaf €795, broeken vanaf €295.

Let’s put a smile on your face

Start typing and press Enter to search