Ons vakmanschap

Toegegeven, wij houden van couture. De exclusieve materialen, de aandacht voor de details, de absoluut perfecte pasvorm. Wij maken al jaren couture. We kennen alle geheimen. Het is een droomwereld die maar voor weinigen is weggelegd.

Wij zouden gewoon kunnen doorgaan met het maken van couture voor de ‘happy few’, maar wij vinden het een uitdaging om meer mensen gelukkig te maken met mooie, perfect passende kleding. Met dat in het achterhoofd zijn we LeonLeon gestart, waar we al onze kennis en ervaring uit de couture inzetten om prachtige trouw- en feestkleding te maken die voor een grotere groep mensen toegankelijk is. Kleding waarin je er niet alleen prachtig uitziet, maar waarin je je ook fantastisch (en sexy) voelt.

Bij ons is iedereen van harte welkom: mannen en vrouwen, hetero’s, homo’s en lesbiennes. Kom met familie, vrienden of met je partner langs en wij zorgen voor de perfecte outfit.

leon-1

creative director

Leon Klaassen Bos

Leon maakt al zijn hele leven kleding. Het winnen van een nationale modedesignwedstrijden gaf hem de kans om zijn eigen kledinglijn te starten op 19-jarige leeftijd. Na een opleiding aan de couture academie in Amsterdam en een stage bij couturier Frank Govers is hij zich verder gaan verdiepen in couture. Halverwege de jaren ’90 werkte Leon voor verschillende modehuizen in Parijs, waaronder Yves Saint Laurent. Bij zijn terugkeer in Amsterdam startte hij zijn eigen couture-label: Atelier LeonLeon.

Sinds 2014 doceert hij masterclasses bij de Meestercoupeur opleiding in Amsterdam en ontwerpt hij bruidscollectie voor Bridal Star. LeonLeon, waar couture wordt vertaald in toegankelijke trouw- en feestkleding op maat, is een logische volgende stap.

manager

Nel Viersen

Nel startte haar carrière als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek en werkte daarna bij Shell. Na 10 jaar begon zij haar eigen adviesbureau en hielp haar klanten (zoals Nokia, ABNAMRO, ING Bank, Boston Consulting Group en Philips Medical) om hun (innovatie) processen te verbeteren.

Vanaf 2010 was zij het gezicht van particuliere monumenteneigenaren, voor wie zij zich zeven jaar inzette om als voorzitter van BewoondBewaard hun belangen te behartigen. In 2017 dit jaar besloot ze haar eerste passie, mode, op te pakken en werd ze manager van LeonLeon, waar ze haar aandacht verdeelt tussen haar laptop en het naaiatelier.

nel-viersen

Start typing and press Enter to search